Goedkoop Verzekeren

Goedkoop Verzekeren

Opzegservice

Opzegservice
GRATIS Opzegbrief

Vergelijk prijzen

Aansprakelijkheidsverzekering
Huisdierenverzekering
Ongevallenverzekering
Rechtsbijstandverzekering
Reisverzekering
Zorgverzekering


Verzekering overzicht

Allsecur
Anderzorg
ANWB
AutoWeek
Centraal Beheer
De Nationale
FBTO
InShared
iZio
MoneYou

Algemene informatie

Verzekeringen Vergelijken

Vervoer

Autoverzekering
- Autoverzekering Berekenen
- Autoverzekering Vergelijken
- Verzekeringspremies auto
- WA-verzekering
Bootverzekering
Caravanverzekering
Fietsverzekering
Motorverzekering
Scooterverzekering
Vrachtwagenverzekering
- Vrachtautoverzekering Vergelijken

Wonen

Aansprakelijkheidsverzekering
Huisdierenverzekering
Inboedelverzekering

Leven

Begrafenisverzekering
Levensverzekering
Uitvaartverzekering
Ziektekostenverzekering
Zorgverzekering

Reizen

Annuleringsverzekering
Reisverzekering

 

Levensverzekering

Voor de meeste mensen met een familie is het belangrijk om een goede financiele zekerheid in de toekomst te hebben. Gezien het brede aanbod van levensverzekeringen kan het lastig zijn om de levensverzekering te vinden die bij u past.

Levensverzekering voor de toekomst

Een levensverzekering is volgens de meeste deskundigen de effectiefste manier om te voorzien in de toekomst van uw geliefden. In de meeste gevallen leid een levensverzekering tot een gegarrandeerde uitbaling als de verzerkingshouder overlijd of een spaarpotje welke leggehaald kan worden zolang de nabestaande nog in leven zijn. Beide opties voor een levensverzekering zijn een veilige manier en helpt de nabestaanden om de gezondeheids en onderwijs uitgaven te dekken na uw dood of kan de nabestaande helpen om het verloren inkomen op te vangen. Het zijn meestal uw gezinsleden die er van proffiteren dat u een levensverzekering heeft afgesloten.

Factoren die van invloed zijn voor de tarieven van uw levensverzekering

Om de beste levensverzekering te kiezen zult u naar uw persoonlijke omstandigheden moeten kijken en deze vergelijken met de vele verzekeraars. Er is geen makkelijke manier om dit te doen omdat er vele factoren van invloed zijn zoals gezondheid, uw inkomen, het aantal nabestaanden, hun financiele status en de levensstijl die u gewend bent. Er is echter een vuistregel dat de uitkering van een levensverzekering tussen de 5 en 10 keer het jaarsalaris van de verzekeringshouder zal zijn.

Wat voor levensverzekering past het beste bij u?

Als dit eenmaal vaststaat is het tijd om uit te zoeken wat de beste levensverzekering voor u is. Bijvoorbeeld een levensverzekering met geheel uitbetalen na overlijden, maar zonder spaarpotje. Veel adviseurs beweren dat dit de beste levensverzekering is voor mensen onder de 40 jaar waarvan de familiegeschiedenis veronderstelt dat de verzekeringshouder niet een een terminale ziekte zal overlijden. Dit soort levensverzekeringen zijn goedkoper dan het alternatief (spaarpotje). Bij dit soort levensverzekeringen is er een uitbetaling bij het overlijden en een gedeelte zal gebruikt worden als spaarpotje. Dit is echter veel duurder en heeft hogere premies.

Vraag professioneel advies over een levensverzekering

De beste manier om een levensverzekering af te sluiten is gebruik te maken van een professionele adviseur. Deze adviseur kan u helpen door het doolhof van opties. Professionele adviseur voor een levensverzekering kunnen gemakkelijk via het internet gevonden worden. Zorg dus dat u zich goed laat informeren voordat u een levensverzekering afsluit.

Terug van Levensverzekering naar home

 

Top 3 Verzekeraars

1. FBTO
2. Centraal Beheer
3. InShared

Top 3 Reisverzekering

1. Centraal Beheer
2. MoneYou
3. ANWB

Top 3 Autoverzekering

1. Centraal Beheer
2. InShared
3. De Nationale

Top 3 Rechtsbijstand

1. De Nationale
2. DAS
3. FBTO

Top 3 Woonverzekering

1. Centraal Beheer
2. MoneYou
3. InShared